Vi ste ovde: Vesti / DRUGI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE

DRUGI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE

DRUGI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE

Dragi naši, počeo je i DRUGI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE! 

Kao što smo najavili, u toku su i akcije koje prate Stripomaniju: NEDELJA FANTASTIKE, koja obuhvata oko 80 odabranih naslova epske i naučne fantastike po cenama sniženim za 30% i preko četrdeset STRIPOVA PO SPECIJALNIM CENAMA!

Od 25. juna do 3. jula na LETNJOJ STRIPOMANIJI možete kupiti 16 izvanrednih stripskih naslova, 5 romana i dva nova kompleta knjiga. Ovi noviteti dostupni su po cenama Letećeg starta i imaju popust od 33%. 

Noviteti nam stižu u dva talasa, a sada vam predstavljamo


DRUGI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE, koji traje od danas, 30. juna, do subote, 03. jula:   
1. „Betmen: Tri Džokera“ 
2. „Helblejzer 1: Pečat ljudskih beda“ 
3. „Helblejzer 2: Najbolja verzija sebe“ 
4. „Život i smrt Konana“ 
5. „Lajavi strelac“ 1 
6. „Lajavi strelac“ 2 
7. „Družina od vešala“ 1 
8. „Družina od vešala“ 2 
9. „Lavovi El-Rasana“ 

Kompletan spisak naslova koji su se pojavili u prvom i drugom talasu LETNJE STRIPOMANIJE, kao i spisak naslova na pridruženim akcijama, možete videti na linku: https://carobnaknjiga.rs/letnja-stripomanija-carobne-knjige. 

LETNJA STRIPOMANIJA održava se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford*, kao i na našem sajtu.
 
*U striparnici Alan Ford dostupni su samo stripovi.

Želimo da napomenemo da na našem sajtu možete platiti platnim karticama, uplatnicom ili pouzećem. Ako niste u Srbiji, nema nikakvog razloga da propustite ove sjajne naslove po super cenama – poručite gde god da ste u svetu, a paket stiže na vašu adresu!
 

Ostale Vesti