Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena


Autor: Gejl Evans

Žanr: SAMOUSAVRŠAVANJE / POPULARNA PSIHOLOGIJA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 176
Štampa Crno bela

Opis: Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena, Gejl Evans


Otkrijte šta je to što muškarci znaju o uspehu, a što žene treba da nauče.

Da biste postale igrač u svetu biznisa, morate znati glavna pravila prema kojima igraju muškarci – ne da biste ih se doslovno pridržavale, nego zato što morate razumeti teren za igru, čak i ako odaberete da igrate sasvim drugačije.

Činjenica je da se premalo žena nalazi na rukovodećim pozicijama i da one manje zarađuju nego njihove muške kolege koje rade isti posao. Knjiga Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena otkriva nam i zašto je to tako. Biznis je igra koju muškarci odmalena poznaju, u kojoj je pobeda jedini cilj i gde su agresivan nastup, samopromocija i samouverenost pokazatelji moći. Žene pak u toj igri nisu u prednosti, jer su pre svega učene da sarađuju, a ne da se takmiče, da uživaju u procesu rada, a ne u postignutim rezultatima, i da teže prvenstveno pohvalama, a ne uspehu.

U ovoj informativnoj i praktičnoj knjizi, Evansova nam otkriva pravila tzv. muške igre, upućuje nas na načine na koje muškarci pospešuju svoju karijeru i podučava kako da igramo mudrije i pobeđujemo, istovremeno koristeći ženama svojstvene veštine, kao što su lakoća komunikacije i intuicija.

Želim da naučim žene pravilima tzv. muške igre. U biznisu postoje mnoge nepisane zakonitosti kojih ne moramo u potpunosti da se pridržavamo, ali ako nam ostanu nepoznate, isto je kao da smo same sebi vezale ruke.
Gejl Evans