Vatra


Autor: Kristin Kešor

Žanr: FANTASTIKA


(5/5; broj glasova: 1)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 416
Štampa Crno bela

Opis: Vatra, Kristin Kešor


Šumovitoj dolini preti propast. U Kraljevom Gradu, vladar Neš se grčevito drži prestola dok pobunjenički lordovi na severu i jugu prikupljaju vojske da ga svrgnu s prestola. Rat je na pomolu. Planine i šume ispunjene su uhodama i lopovima. Tu živi Vatra, lepotica koja čita tuđe misli i utiče na ljudske umove. 
Vatrina izvanredna lepota pruža joj uticaj i moć. Svesna sposobnosti da manipuliše ljudima, i uplašena od svojih moći, ona živi izdvojeno, daleko od ostatka sveta. Opterećena nasleđem svog ozloglašenog oca, tajnama koje je okružuju, ali i osećajem za pravdu, Vatra odlučuje da spozna istinu o sebi i suprotstavi se neprijatelju. Ali ona istovremeno vodi bitku i na emotivnom planu. Vatru sve više opterećuju složen odnos sa najboljim prijateljem i ljubavnikom Strelcem, kao i emocije koje u njoj bujaju prema princu Briganu. Ovo je priča o borbi romantične, strastvene i opasne junakinje u sukobu sa okolinom i samom sobom. 

„Snažna, bajkovita priča satkana od spletki, smrtonosnih avantura, čudovišta i nezaboravne ljubavi.“
Booklist 

„Zaljubili smo se u Vatru na prvi pogled. Jedna od naših najomiljenijih knjiga ove godine. Od srca preporučujemo.“
The Book Smugglers

„Ova zadivljujuća priča namenjena je starijim tinejdžerima. Ne samo da će je pročitati u jednom dahu već će im postati omiljena tema za razgovor.“
School Library Journal

Od istog autora


Darovita

Kristin Kešor