Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Srebrni Letač 1
(5/5; broj glasova: 2)

Srebrni Letač 1

Autor: Bušema, Džon

Format: 23,5 x 16,5

Br. str.: 536

Trenutno nema na lageru

Podelite sa prijateljima:

 

OPIS: Srebrni Letač 1

 


Autori: Sten Li, Džek Kirbi i Džon Bušema


Zarobljen na planeti Zemlji...
Borac protiv vrhunskog zla!
On je blistavi čuvar svemirskih staza... 
On je SREBRNI LETAČ!
Kako bi spasao voljenu matičnu planetu Zen-La, Norin Rad se žrtvuje, postajući izvidnik moćnog Galaktusa, proždirača svetova. Nakon dolaska na Zemlju, on se suprotstavlja svom gospodaru kako bi zaštitio planetu od uništenja. Sada, kada je zarobljen na tom novom svetu, ovaj zaštitnik čistote vodi rat protiv vrhunskog zla. On je blistavi čuvar svemirskih staza... on je Srebrni Letač!
Marvel Essential su reprint-izdanja koja obuhvataju od 20 do 30 epizoda, uglavnom iz srebrnog (1956−1970) i bronzanog doba (1970−1985) američkog stripa. Godine 1996. na tržištu su se pojavili Essential X-Men Essential Spider-Man, kao prve strip-knjige ove edicije. Marvel Essential izdanja su vrlo brzo stekla kultni status i postala neizbežan deo kolekcije svih zaljubljenika u strip-umetnost.


Prvi tom MarvelovogSrebrnog Letača (edicija Essential) sadrži prvih 18 epizoda stripa, kao i Godišnjak broj 5 Fantastične četvorke, u kojem se pojavljuje naš čuvar svemirskih staza. Kao scenarista svih epizoda potpisan je slavni Sten Li. Prvih 17 je nacrtao Džon Bušema, a poslednju u ovom tomu, i poslednju pred podugačku pauzu u Letačevim solo izdanjima, kao crtač potpisuje Džek Kirbi, koji je zapravo i smislio ovog junaka pre nego što je iko sanjao da će srebrni izgnanik s daleke planete Zen-la uopšte dobiti svoj serijal.

Priča o Srebrnom Letaču počinje objašnjenjem njegovog vanzemaljskog porekla i odmah saznajemo otkud on na našoj planeti – to jest, susrećemo se s kolosalnim Galaktusom, glavnim krivcem za njegovu sudbinu. Pošto ga je Galaktus osudio na večni boravak na Zemlji i odvojio od drage Šale Bal, Letaču ne preostaje ništa drugo do da tuguje nad zlim usudom i pokuša da od Zemlje načini bolje mesto. Ali taj zadatak će se pokazati težim nego što je mislio. U svojim avanturama boriće se protiv raznih grozomornih neprijatelja, kao što su Mefisto, Duh, Frankenštajn i drugi, ali od svega će mu najteže pasti upravo ljudi i njihova glupost, surovost i nespremnost da ulepšaju svet u kojem žive.

Prvi tom Srebrnog Letačase završava tekstovima u kojima se pobliže opisuju karakteristike i moći glavnih aktera stripa: Letača, Galaktusa i Mefista.Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak