Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Gilbert, D. R.

Dragiša Ristovski je biznis trener s 15-godišnjim iskustvom. Oblasti njegove ekspertize su direktna prodaja, komunikacija, motivacija zaposlenih i liderstvo. 
Autor je bestselera Gube samo oni koji ne igraju i Arena prodaje, objavljenih pod pseudonimom D. R. Gilbert, kao i vrlo zapaženih knjiga Dobijaju svi oni koji igrajuLider je u vamaProdajni ring, Mapa uspeha i, najnovije, Veština uticaja
U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše svoje slušaoce.
U toku karijere imao je priliku da prođe kroz sve nivoe prodaje i više nivoa rukovođenja. Osnivač je i direktor centra za poslovnu edukaciju D. R. Gilbert centar i D. R. Gilbert consulting. Radi kao stalni konsultant iz oblasti prodaje, motivacije i liderstva za više renomiranih kompanija. Predsednik je Udruženja profesionalnih prodavaca (UPPS) i autor programa Akademije komercijalne komunikacije. Svoju trenersku edukaciju sticao je na brojnim seminarima i treninzima, a značajno upotpunio nezamenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere održao je preko 600 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama bivše Jugoslavije. Njegova predavanja imalo je prilike da poseti preko 8.000 učesnika iz mnogih domaćih i stranih kompanija. 
Objavio je nešto više od 100 tekstova u stručnim poslovnim časopisima s dominantnim temama kao što su: liderstvo, prodaja, motivacija zaposlenih... Za svoj rad i dostignuća dobio je i nekoliko zvaničnih priznanja. 
Zanimljivo je reći da Dragiša već 24 godine svira bas-gitaru i da već dugo vešto balansira između biznisa i rokenrola. Oženjen je i sa suprugom Anom ima ćerku Helenu. Živi u Beogradu, na Dorćolu.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak