Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine


Autor: D. R. Gilbert

Žanr: SAMOUSAVRŠAVANJE / POPULARNA PSIHOLOGIJA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 136
Štampa Crno bela

Opis: Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine, D. R. Gilbert


Svakodnevna upućenost na ljude oko nas stvara kontinuiranu potrebu za nekim vidom pregovaranja. Veštine pregovaranja su opštekorisne za svakog pojedinca, jer rešavaju sukobe, poboljšavaju odnose među ljudima, mogu uštedeti brojne resurse, poput vremena, novca, zdravlja, pa i živaca. Pregovaranje je veština koja se, kao i svaka druga, može unaprediti učenjem, treningom, iskustvom i primenom naučenog. Zbog toga vam knjiga Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine definitivno može omogućiti konkretne alate i biti od velike pomoći u svakodnevnim poslovnim i privatnim situacijama. 

Ova knjiga je iskorak našeg čoveka koji nosi energiju, ona može da menja i pojedinca i društvo. Pregovaranje se predstavlja kao umeće, kao viteška veština, sa punim poštovanjem potreba i želja druge strane. Nemam dilemu da autor knjige dobro zna o čemu piše i da je u tome o čemu piše jako dobar. 
Dr Jasmina Knežević
General Manager
Opšte bolnica BelMedic

Smatram da je ova knjiga najjači do sada napisan alat po principu: pročitaj, izađi i primeni. Budući da sam veliki poštovalac D. R. Gilberta, a da je do sada njegova knjiga Arena prodaje bila moj najveći favorit, mislim da će ova knjiga zaseniti pomenutu. 
Draško Jovanović
Managing Director
Lupo Line, Lupo Health, Lupo Home Line