Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Rajs, En

En Rajs spada među najslavnije i najčitanije američke pisce. Kultni je pisac horor romana i najveće ime u podžanru romana o vampirima. Poznata je po tome što vešto prepliće prirodno i natprirodno u epskim pričama. Njeni romani su bogate tapiserije istorije, filozofije i religije, sa složenim likovima koji ispituju i proširuju fizički svet izvan granica opipljivog. Njeno životno iskustvo i intelektualna radoznalost stalno su je podsticali na nova istraživanja.
Ona je pisac koji piše pod tri imena. Pod svojim imenom objavila je kultni serijal Vampirske hronike, koji započinje knjigom Intervju sa vampirom, po kome je snimljen istoimeni film sa Tomom Kruzom i Bredom Pitom u glavnim ulogama. Ovaj serijal doneo joj je svetsku slavu i praktično je postao rodonačelnik celog jednog žanra savremene literature. Objavila je i trilogijuŽivoti Mejfer veštica, kao i nekoliko samostalnih romana, koji takođe spadaju u horor žanr. 
Poslednjih godina došlo je do promene u njenom životu, kada se iz ateizma vratila u katoličanstvo, a to je uticalo i na njen spisateljski rad, pa je 2005. izdala knjigu Christ the Lord: Out of Egypt (2005), kao početak serijala o Isusu Hristu. U proleće 2005. preselila se iz Nju Orleansa, grada koji joj je bio velika umetnička inspiracija, u Kaliforniju. Time se završio dugačak period tokom kojeg je En Rajs živela i stvarala u ovom gradu i predstavljala njegov zaštitni znak.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak