Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Šejić, Stjepan

Stjepan Šejić (27. novembar 1981) hrvatski je stripski scenarista i crtač, poznat po radu na serijalima Witchblade, Aphrodite IX, The Darkness i drugim naslovima za veće i manje strane izdavače. Rođen je u Vinkovcima, a živi u Crikvenici. Stripsku karijeru je započeo kao kolorista, radeći na naslovnicama koje je crtao Tajler Kirkham. Ponajviše su ga inspirisali italijanski stripovi, sve dok se nije susreo s naslovom Witchblade, koji je umnogome uticao na njegov rad. Znatno su, takođe, na njega uticali Mark Silvestri i Majkl Tarner.

Godine 2007. Šejić je počeo da crta strip Witchblade, a na tom naslovu je radio od 116. do 150. epizode, što je najduži kontinualni angažman jednog umetnika na tom serijalu. Ilustrovao je i mini-serijale First Born i Broken Trinity, kao i naslovnice za serijal Darkness. Za DC komiks i za Marvel je uradio mnoge naslovnice (DC: Betmen, Mladi titani, Zeleni Strelac, Akvamen...; Marvel: Žena-Hulk, X-meni...), a pored toga sarađuje s manjim izdavačima, među kojima su Arkana studio i Dajnamajt entertejnment.

Kompletan autorski angažman na Sanstounu bio je, ipak, prelomna tačka u radu ovog umetnika. Isprva zamišljen kao neobavezan projekat na DeviantArt-u, Sanstoun je prerastao u ozbiljan stripski serijal koji je otvorio potpuno nov prostor u domenu erotskog stripa i privukao pažnju šire publike. Uz angažman na drugim stripovima, Šejić se poslednjih godina uporedo bavi tim poduhvatom.

Oženjen je stripskom umetnicom Lindom Lukšić Šejić.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak