Fantastična četvorka: Pun krug

Marvel arts 1

Marvel

Autor: Aleks Ros

Žanr: STRIP

Prevod: Draško Roganović


(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 1.499,00 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 1.100,00 RSD
Vaša cena:
1.100,00 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 21 x 27,1 cm
Povez Tvrd
Broj strana 64
Štampa Kolor

Opis: Fantastična četvorka: Pun krug, Aleks Ros


DOBRO DOŠLI U NEGATIVNU ZONU...

Kišna noć na Menhetnu i sve je mirno i tiho, osim... Bena Grima. Kada se u zgradi Bakster iznenada pojavi uljez, Fantastična četvorka – Mister Fantastik (Rid Ričards), Nevidljiva Žena (Suzan Storm Ričards), Čovek-Baklja (Džoni Storm) i Stvor (Ben Grim) – iznenada biva opkoljena jatom parazita iz druge dimenzije. Ta lešinarska stvorenja, sačinjena od negativne energije, došla su na Zemlju koristeći ljudsko telo kao prevozno sredstvo.

Ali s kojim ciljem? I ko stoji iza te invazije u najgorem mogućem trenutku?

 

Fantastična četvorka: Pun krug prvo je duže delo koje je napisao i ilustrovao čuveni slikar Aleks Ros. Ovom prilikom on nastavlja klasičnu priču iz pera Stena Lija i Džeka Kirbija iz šezdesetih godina prošlog veka, i u raskošnom svetlu predstavlja je novoj generaciji čitalaca. Uz smeli, jarki kolor i prepoznatljivu vizuelnu naraciju, Ros vodi prvi Marvelov superherojski tim na mesta koja je samo on u stanju da ilustruje.

Fantastična četvorka: Pun krug prvi je strip roman kog je Marvel, posle duže od 40 godina, licencirao drugom izdavaču. Njegovo objavljivanje označava i pokretanje Marvelartsa, uzbudljive nove kolaboracija na izdavanju strip romana između Marvel Komiksa i Abrams Komikartsa