Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Misija Zaborav
(0/5; broj glasova: 0)

Misija Zaborav

Autor: Duenjas, Marija

Format: 14,5 x 20,5

Br. str.: 416

Cena u knjižarama: 999,00 RSD

Vaša cena: 799,20 RSD

Cena sa maksimalnim popustom: 719,28 RSD
+ (troškovi dostave)

 

PDV je uračunat u cenu proizvoda.

 

Količina:

 

Podelite sa prijateljima:

 

OPIS: Misija Zaborav

 

Za Blanku Pereu, talentovanu madridsku profesorku, moglo bi se reći da ima sve, ali njen svet će se sasvim urušiti kada je muž, s kojim je u braku dvadeset godina, ostavi zbog druge žene. Preispitujući svoj život i pitajući se koliko poznaje sebe, Blanka odlučuje da promeni okruženje i prihvata naizgled dosadan istraživački projekat na jednom malom kalifornijskom univerzitetu, posvećen već decenijama mrtvom španskom profesoru koji je živeo u Americi. Međutim, u silnoj želji da ostavi stare nevolje za sobom, polako se uvlači u piščev svet, pun teških ljubavi i neostvarenih ambicija.

Boraveći u prošlosti, Blanka istovremeno postaje svesna sadašnjosti, otelotvorene u Danijelu Karteru, harizmatičnom profesoru koji poseduje ključno znanje o mrtvom profesoru – znanje koje nikom nije otkrio. Kroz gustu mrežu strasti, sukoba i skrivenih osećanja, Blanka se probija poput upornog detektiva, odbija da posustane i dolazi do neverovatnih istina koje ostavljaju dubok trag u njenom životu.

 

Marija Duenjas ulaže svoje srce i dušu u refleksivnu, liričnu i humorističnu priču o ženi koja otkriva snagu druge šanse. Pun raskošne, maštovite proze i nezaboravnih likova, roman Misija Zaborav predstavlja putovanje duše od čamotne i trnovite prošlosti do ustreptale, bremenite sadašnjosti. To je priča o uzbuđenju koje donosi svaki novi životni početak.


Marija Duenjas je jedan od najčitanijih savremenih španskih književnika. Napisala je tri romana: Vreme između štepovaMisija Zaborav i La Templanza. Njene knjige su prevedene na trideset pet jezika i dostigle su milionske tiraže. Jednako su je dobro prihvatili i čitaoci i kritičari. Profesorka je engleskog jezika i književnosti na Univerzitetu u Mursiji, a predavala je i na univerzitetima u Americi. Napisala je nekoliko akademskih radova, a učestvovala je i u raznim obrazovnim i kulturnim projektima. Živi u Mursiji, u Španiji.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak