Saga o vešcu, 1. deo – Poslednja želja SPECIJALNO IZDANJE

SAGA O VEŠCU

Autor: Andžej Sapkovski

Žanr: FANTASTIKA

(5/5; broj glasova: 1)
Cena u knjižarama: 1.599,00 RSD
Vaša cena: 1.279,20 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 1.151,28 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 16,5 x 23,5 cm
Povez Tvrd
Broj strana 276
Štampa Kolor

Opis: Saga o vešcu, 1. deo – Poslednja želja SPECIJALNO IZDANJE , Andžej Sapkovski


SPECIJALNO ILUSTROVANO IZDANJE!

Knjiga kojom je započeta legenda o Vešcu
Upoznajte Geralta, naočitog lovca bele kose i prodornog pogleda. Nadaleko je čuven zbog cinizma i nepoštovanja autoriteta, muževne privlačnosti i harizme. Ali on je i veštac, I svoje moći jača korišćenjem eliksira i redovnim  vežbanjem. Takođe je briljantan borac i nemilosrdan ubica.

Geralt, veštac, glavni je protagonista poljskog fenomena epske fantastike koji se sastoji od serijala od osam knjiga prodatih u dvadeset miliona primeraka i prevedenih na preko 25 jezika. Prema literarnom predlošku nastale su i tri istoimene kompjuterske igre, koje se ubrajaju u sam vrh najboljih igara ikada napravljenih, a prema serijalu je nastala i popularna Netfliksova igrana serija, stripovi, društvene igre i igre kartama.
U ovom luksuznom izdanju najpoznatije knjige iz serijala, koje je majstorski ilustrovao Alehandro Koluči, imate priliku da pročitate priče koje su započele sagu o najvećem lovcu na čudovišta epske fantastike. Mešajući poznate narodne bajke, moderan senzibilitet i akciju detektivskog žanra, slovenski humor, kao i neke od ustaljenih elemenata epske fantastike, Sapkovski je stvorio lako prepoznatljiv i potpuno jedinstven literarni amalgam.

„Nalik na složene magične čini, ova zbirka priča Sapkovskog mešavina je fantazije, intelektualnog nadmudrivanja i crnog humora.“
– Time

 

 

  •