Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Komplet Tračara II
(5/5; broj glasova: 1)

Komplet Tračara II

Autor: fon Zigesar, Sesili

Format: 14,5 x 20,5

Knjiga je rasprodata

Podelite sa prijateljima:

 

OPIS: Komplet Tračara II

 
Pet knjiga u ukusno dizajniranoj kutiji!
 
Dobro došli u svet Tračare – u univerzum gde je sve trendi, prelepo, neodoljivo i daleko fantastičnije od bilo čega što ste mogli da zamislite. Književni serijal Tračara Sesili fon Zigesar poseduje sve ono što zanima jednu savremenu devojku i mnogo toga što čini njen svet: lep izgled, fensi krpice, novac, prijateljstvo, ljubav, seks i otkačeno ponašanje začinjeno ljubomorom, izdajstvima, glasinama i prevarama. Svi pričaju o Tračarama, čitaju ih i gledaju… Budite i vi deo ove neodoljive i nezaobilazne savremene bajke!
 
 
Seks i grad za mlađu publiku.“
Teen People
 
„Knjiga ima efekat samog trača – kada jednom uđete u nju, ne možete da je se oslobodite.“
Publishers Weekly
 
Tračara je kao stvorena da bude hit: lako se čita, a poput ogovaranja i čokolade, neodoljiva je na svoj slatkasti, nevaljali način.“
The Glasgow Herald
 
Od sada Tračaru gledajte i u popularnoj istoimenoj TV seriji!
 
Komplet Tračara II čine knjige:
Baš tebe želim
Niko to ne radi bolje
Ništa nas ne može zadržati zajedno
Samo u tvojim snovima
Zar bih vas lagala


 
TV serija Tračara
 
Bogati tinejdžeri sa Menhetna strepe od misteriozne tračare koja ih budno prati i pikanterije o njihovom životu objavljuje na svom blogu.
 
Serija prati burni život grupe srednjoškolaca iz bogatih porodica koji pohađaju privatnu školu u elitnoj njujorškoj četvrti na Menhetnu. Prelepa i buntovna plavuša Serena van der Vudsen (Blejk Lajvli) i atraktivna Bler Valdorf (Lejton Mister) najbolje su prijateljice, ali i povremene suparnice. Njih dve razdvojila je velika Serenina greška iz prošlosti, koju joj Bler ne može oprostiti. Jabuka razdora bio je fatalni Nejt Arčibald, zlatni dečko sa Aper ist sajda, rastrzan između dve nekad najbolje prijateljice. Njegova suprotnost je Čak Bas, ženskaroš i antiheroj, koji ne preza ni od čega da bi stigao do cilja. U njihovo odabrano društvo početkom školske godine stiže atipična porodica Rufusa Hamfrija. Njegova deca Den i Dženi se na različite načine uklapaju u snobovsku sredinu, a fatalna Serena ostaviće mladog Dena Hamfrija bez daha još prilikom prvog susreta.
 
Gledaoce u svaku epizodu uvodi naratorka – Tračara. Ona na svom istoimenom blogu skuplja najsočnije tračeve o pomenutom društvu i svaku priču započinje rečenicom: Život atraktivnih bogatašica sa Aper ist sajda, Serene i Bler, vrti se oko momaka, izgleda, brendirane odeće, ljubavnih spletki, seksa i tračarenja...
 
Glavne protagonistkinje Tračare postale su svojevrsne trendseterke. Blejk Lajvli je već postala ikona stila, pa je krasila naslovne strane najuticajnijih modnih magazina: Voguea, Vanity Faira, Cosmopolitana i Marie Clairea.
 

Od istog autora:

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak