Komplet Tračara 2

Komplet Tračara 2


Autor: Sesili fon Zigesar

Žanr: KOMPLETI KNJIGA, TINEJDŽERSKA KNJIŽEVNOST


(5/5; broj glasova: 1)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Tvrd
Štampa Crno bela

Opis: Komplet Tračara 2 , Sesili fon Zigesar


Pet knjiga u ukusno dizajniranoj kutiji!
 
Dobro došli u svet Tračare – u univerzum gde je sve trendi, prelepo, neodoljivo i daleko fantastičnije od bilo čega što ste mogli da zamislite. Književni serijal Tračara Sesili fon Zigesar poseduje sve ono što zanima jednu savremenu devojku i mnogo toga što čini njen svet: lep izgled, fensi krpice, novac, prijateljstvo, ljubav, seks i otkačeno ponašanje začinjeno ljubomorom, izdajstvima, glasinama i prevarama. Svi pričaju o Tračarama, čitaju ih i gledaju… Budite i vi deo ove neodoljive i nezaobilazne savremene bajke!
 
 
Seks i grad za mlađu publiku.“
Teen People
 
„Knjiga ima efekat samog trača – kada jednom uđete u nju, ne možete da je se oslobodite.“
Publishers Weekly
 
Tračara je kao stvorena da bude hit: lako se čita, a poput ogovaranja i čokolade, neodoljiva je na svoj slatkasti, nevaljali način.“
The Glasgow Herald
 
Od sada Tračaru gledajte i u popularnoj istoimenoj TV seriji!
 
Komplet Tračara II čine knjige:
Baš tebe želim
Niko to ne radi bolje
Ništa nas ne može zadržati zajedno
Samo u tvojim snovima
Zar bih vas lagala


 
TV serija Tračara
 
Bogati tinejdžeri sa Menhetna strepe od misteriozne tračare koja ih budno prati i pikanterije o njihovom životu objavljuje na svom blogu.
 
Serija prati burni život grupe srednjoškolaca iz bogatih porodica koji pohađaju privatnu školu u elitnoj njujorškoj četvrti na Menhetnu. Prelepa i buntovna plavuša Serena van der Vudsen (Blejk Lajvli) i atraktivna Bler Valdorf (Lejton Mister) najbolje su prijateljice, ali i povremene suparnice. Njih dve razdvojila je velika Serenina greška iz prošlosti, koju joj Bler ne može oprostiti. Jabuka razdora bio je fatalni Nejt Arčibald, zlatni dečko sa Aper ist sajda, rastrzan između dve nekad najbolje prijateljice. Njegova suprotnost je Čak Bas, ženskaroš i antiheroj, koji ne preza ni od čega da bi stigao do cilja. U njihovo odabrano društvo početkom školske godine stiže atipična porodica Rufusa Hamfrija. Njegova deca Den i Dženi se na različite načine uklapaju u snobovsku sredinu, a fatalna Serena ostaviće mladog Dena Hamfrija bez daha još prilikom prvog susreta.
 
Gledaoce u svaku epizodu uvodi naratorka – Tračara. Ona na svom istoimenom blogu skuplja najsočnije tračeve o pomenutom društvu i svaku priču započinje rečenicom: Život atraktivnih bogatašica sa Aper ist sajda, Serene i Bler, vrti se oko momaka, izgleda, brendirane odeće, ljubavnih spletki, seksa i tračarenja...
 
Glavne protagonistkinje Tračare postale su svojevrsne trendseterke. Blejk Lajvli je već postala ikona stila, pa je krasila naslovne strane najuticajnijih modnih magazina: Voguea, Vanity Faira, Cosmopolitana i Marie Clairea.
 

Od istog autora


Baš mi se tako sviđa

Sesili fon Zigesar

Baš tebe želim

Sesili fon Zigesar

Jer ja to zaslužujem

Sesili fon Zigesar

Komplet Tračara 1

Sesili fon Zigesar

Niko to ne radi bolje

Sesili fon Zigesar

Samo u tvojim snovima

Sesili fon Zigesar

Sve što želim je sve

Sesili fon Zigesar

Tračara

Sesili fon Zigesar

Zar bih vas lagala

Sesili fon Zigesar

Znate da me volite

Sesili fon Zigesar