Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

O raju i moći
(0/5; broj glasova: 0)

O raju i moći

Autor: Kejgan, Robert

Format: 14,5 x 20,5

Knjiga je rasprodata

Podelite sa prijateljima:

 

OPIS: O raju i moći

 

„Smatram da je ovaj esej jedna od onih ključnih rasprava bez kojih bi bilo kakva diskusija o američko-evropskim odnosima bila nepotpuna i koja će oblikovati tu diskusiju u budućnosti.“
Dr Henri Kisindžer

„Briljantno.“ 
Frensis Fukujama

Amerika i Evropa u novom svetskom poretku. 
Vodeći naučnik u oblasti spoljne politike, pisac briljantnog eseja o Sjedinjenim Državama i svetu koji je izazvao oluju u međunarodnim krugovima sada je to delo pretočio u knjigu.

Evropski lideri, čija uznemirenost američkom spoljnom politikom i postupcima neprekidno raste, osećaju da su došli do onoga što je Njujork tajms (21. jula 2002) opisao kao „trenutak istine“. Nakon godina uzajamne ozlojeđenosti i tenzija, iznenada  postoji priznanje da se stvarni interesi Amerike i njenih saveznika jasno razilaze i da su se transatlantski odnosi promenili, verovatno zauvek. Evropa Sjedinjene Države vidi kao arogantne, jednostrane i nepotrebno ratoborne, a Sjedinjene Države vide Evropu kao istrošenu, neozbiljnu i slabu. Bes i nepoverenje na obe strane pojačavaju se do neshvatljivih granica. Prateći potpuno različite istorije Amerike i Evrope od završetka Drugog svetskog rata, on razjašnjava kako jednu stranu potreba da se pobegne od krvave prošlosti vodi u novo, transnacionalno uverenje u pogledu moći i pretnje, dok se druga strana neminovno razvija u garanta tog „postmodernog raja“ putem svoje snage i globalnog uticaja. O ovoj izvanrednoj analizi bilo je raspravljano od Vašingtona i Pariza do Tokija. Ona predstavlja nezaobilazno štivo u geopolitičkim studijama.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak