Bolje nam je zajedno


Autor: Šila O'Flanagan

Žanr: LJUBAVNI ROMANI


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 415
Štampa Crno bela

Opis: Bolje nam je zajedno, Šila O'Flanagan


Šeridan Grej je ambiciozna novinarka koja iznenada ostaje bez posla, doživljava krah ljubavne veze i gubi krov nad glavom. Zna da joj ne preostaje ništa drugo do da skupi snagu i krene iz početka. Seli se u varošicu Ardbon, u pansion koji vodi Nina Falon, i zapošljava se u lokalnim novinama, gde joj je zadatak da piše horoskope i izveštava s kinoloških takmičenja. To nikako nije vizija koju je imala o svojoj budućnosti i karijeri.

 

Život u Ardbonu, međutim, nije monoton kakvim joj se na prvi pogled učinio. Život Nine Falon, njene gazdarice i dobre prijateljice, menja se iz korena kada na televiziji sazna za tajni život svog muža glumca. Šeridan uviđa da bi taj slučaj mogao da bude senzacionalna novinarska priča, upravo ona o kojoj je sanjala i koja će je vinuti među zvezde izveštačkog novinarstva. Međutim, što se više približava istini i pojedinostima te priče, sve jasnije shvata da postoji opasnost da će zbog karijere izgubiti osobu koju je zavolela. Da li radi karijere vredi izneveriti ljubav i ponovo ostati sam, ili je ljubav najvažnija? Hoće li Šeridan i Nina ponovo pronaći sreću ili će dozvoliti da im nesrećna prošlost uništi budućnost koja obećava?

 

Ovo je roman o ljudima irske varošice, priča o njihovim ljubavima, gubicima, ali i mogućem ubistvu.

 

„Odlična knjiga koja će vas oraspoložiti tokom hladnih zimskih večeri.“ – Sun

 

„Šila O’Flanagan je jedan od retkih blistavih talenata na prepunoj sceni ženskih pisaca.“ – Daily Record

 

„Novi roman Šile O’Flanagan istinski zaslužuje počasno mesto na bestseler listi, jer je zabavan, provokativan i neočekivan.“ – Irish Independent

 

„Romantična i zabavna životna priča koju morate pročitati.“ – Closer

 

Od istog autora


Ostani uz mene

Šila O'Flanagan