Još jedan dan

Još jedan dan


Autor: Mič Elbom

Žanr: POPULARNA BELETRISTIKA


(5/5; broj glasova: 1)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 199
Štampa Crno bela

Opis: Još jedan dan, Mič Elbom


Da li ste ikada izgubili nekog koga ste voleli i poželeli da dobijete priliku za još jedan razgovor, priliku da nadoknadite ono vreme kada ste mislili da će ta osoba biti sa vama zauvek? Ako jeste, onda znate da možete proživeti život sakupljajući dane, a nijedan od njih neće biti vredan kao onaj koji želite da vam se vrati.
Šta bi bilo kad biste ga dobili?

Čik Beneto, propali igrač bejzbola, rastavljen od supruge i ćerke, bez ikakve nade i želje za životom, dobija taj sudbinski dan – u trenutku kada pokušava da se ubije. Ispovedajući se novinaru koji slučajno otkriva da taj zaboravljeni veteran može ispričati jednu nesvakidašnju životnu priču, predstavlja nam čudesan svet na razmeđi života i smrti u kojem provodi još jedan dan sa svojom preminulom majkom tako što, na putu iskupljenja, prolazi s njom kroz svoje detinjstvo i mladost ponovo proživljavajući traume koje su mu odredile život, ali ovog puta uz prosvetljujuću spoznaju ružnih i lepih istina o svom ocu, majci i sebi, otkrivajući tako ko je zaista on i koje je njegovo mesto u svetu koji je želeo da napusti.

Nežna, topla, u najlepšem smislu reči dirljiva ispovest dostojna Elbomove proslavljene spisateljske sklonosti ka nadahnjujućim pričama koje nenametljivo ukazuju na životne istine i etičke vrednosti, okrepljujući duh verom i optimizmom.

Iz istog žanra


Svet po Klarksonu 3

Džeremi Klarkson

Odrastanje Lulu

Almudena Grandes

Put u divljinu

Džon Krakauer

Za društvo u ćošku

Aleksandar Gajović

Herman

Sobi Laš Kristensen

Jedno s tobom

Silvija Dej

Devica

Radika Sangani

Ja, Arno

Žilijet Benconi

Logoreia balcanica

Branko Dimitrijević

Svaka za sebe

Triša Ešli

Ti si opsesija

Federiko Moća
   NOVO

Figurina

Viktorija Hislop

Poslastica

Mjurijel Barberi