Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Iznogud, meki povez
(0/5; broj glasova: 0)

Iznogud, meki povez

Autor: Gosini, Rene

Format: 31cm

Br. str.: 52 meki povez

Trenutno nema na lageru

Podelite sa prijateljima:

 

OPIS: Iznogud, meki povez

 

 

IZNOGUD - PREDODREĐEN ZA (NE)USPEH

 

Iznogud poseže za suludom idejom, neretko inspirisan nenamernom opaskom vernog mu Dil el Tanta, u nameri da preuzme vlast od dobrog kalifa Haruna al Prašida. Vođen nepopravljivim optimizmom i zaslepljujućom ambicioznošću, Iznogud je uvek ubeđen u uspeh svog nauma...nauma koji mu se, gle čuda, uvek obija o glavu i rezultira katastrofalnim posledicama po njega samog.

Kao što je starija publika imala priliku da zavoli avanture velikog vezira Iznoguda (tada prevedenog kao Al Podvali) kroz pojedinačne epizode u strip-revijama, tako nam je želja da hronološkim objavljivanjem od prvog albuma privolimo nove generacije iznogudista.

 

Ovo izdanje u mekom povezu i koloru predstavlja prve doživljaje poznatog prgavca iz Bagdada, onako kako su bili koncipirani dok se sjajni tandem Gosini–Tabari uigravao u stvaranju te legende, tako da je među koricama sabrano nekoliko kraćih epizoda u kojima, po običaju, veliki vezir Iznogud po svaku cenu želi da postane „kalif umesto kalifa“. Tu su, naravno, i ne baš najbistriji kalif Harun al Prašid, kao i... pa... ne baš najbistriji vezirov pomoćnik Dil el Tant, koji mu, u želji da pomogne, uporno odmaže u ostvarenju ciljeva.

Stariji čitaoci su imali priliku da avanture Iznoguda, koji se nekada u našem prevodu zvao Al Podvali, zavole posredstvom pojedinačnih epizoda u strip-revijama, a naša je želja da ovim hronološkim objavljivanjem albuma (ovaj prvi se u Francuskoj pojavio 1966. godine) pridobijemo i nove generacije iznogudista.

Od istog autora:

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak