Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene?


Autor: Federiko Moća

Žanr: LJUBAVNI ROMANI


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 560
Štampa Crno bela

Opis: Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene?, Federiko Moća


Ljubavna priča se nastavlja... 
Aleks i Niki, zaljubljeniji no ikada, tek što su se vratili sa Plavog ostrva, gde su proživeli nezaboravne dane. Ljubav cveta, a kod kuće ih čeka svakodnevica – obaveze, navike, ali i poneka novina. Niki se upisala na književnost, novi raspored, nove obaveze i naročito nova poznanstva... a Aleksu, reklamnom stručnjaku, poveren je nov, interesantan projekat i sposobna i predivna asistentkinja... 

Niki ima svoje legendarne drugarice – Talase, koje su sad zrelije, sa novim obavezama i pred novim zadacima. Da li će njihovo prijateljstvo biti isto kao nekada? Aleks ima svoja tri druga, koji se nalaze pred bračnim brodolomima i nedoumicom – da li je tačna ona priča o krizi sedme godine?
Da li će ljubav između lepe Niki i dvadeset godina starijeg Aleksa preživeti sva iskušenja? Aleks, romantična sanjalica, odlučuje da rizikuje i zaprosi Niki, pa kud puklo da puklo! 

Svi, bez obzira na pol i godine, razmišljaju i postavljaju pitanja o ljubavi. Da li ljubav zaista postoji? Da li je u pravu onaj ko kaže da ljubav ne može da potraje više od tri godine? A onda i ono pitanje na koje je najteže odgovoriti: da li ljubav može potrajati zauvek?

A da li je odgovor na sva ova pitanja jednostavno – LJUBAV? Jer voleti znači imati hrabrosti da sanjaš, da tragaš za sopstvenom srećom, i da je, jednom kada je nađeš, više ne puštaš...

Od istog autora


Iz istog žanra


Misija Zaborav

Marija Duenjas

Ti si ta

Federiko Moća

AFTER 5

Ana Tod

Žene utorka

Monika Pec

Gospa od Monsalvija

Žilijet Benconi

Luka

Jens Kristijan Grendal

Prava propast

Džejmi Makgvajer

Vreme ljubavi

Žilijet Benconi

Ti si opsesija

Federiko Moća

Noćni cirkus

Erin Morgenstern

Ljubav 14

Federiko Moća

Zamka za Katarinu

Žilijet Benconi

Grčki ciklus

Viktorija Hislop

Bolje nam je zajedno

Šila O'Flanagan