Čovek koji nije želeo da voli


Autor: Federiko Moća

Žanr: LJUBAVNI ROMANI


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 416
Štampa Crno bela

Opis: Čovek koji nije želeo da voli, Federiko Moća


Tankredi je muškarac iz snova: poseduje ostrvo na Fidžiju, predivne vile po celom svetu, privatne avione i neodoljivu privlačnost. Pre ili kasnije, sve žene pokleknu pred njegovim šarmom. Ali on ne uspeva da zaboravi ljubavnu ranu iz prošlosti koja ga je zauvek promenila i zbog koje mrzi sreću. On je čovek koji ne želi da voli. Sve dok u crkvi ne sretne Sofiju, nekada svetsku pijanističku nadu, a sada nastavnicu koja je prestala da svira zbog zaveta ljubavi. Dovoljan je samo jedan pogled da Tankredija očara ta žena. I da mu postane opsesija. I Sofiju je taj neznanac uzbudio, ali ona ima svoju ljubav – Andreu, i ta ljubav je večna... 
Ali može li jedna žena da se suprotstavi strasti koja ne poznaje granice, osećanjima koja iznenada navru u njen život i poljuljaju joj sva dotadašnja uverenja? Tankredi misli da možda postoji način da je osvoji i odlučuje da ga u tom naumu ništa neće zaustaviti. 
Hoće li Tankredi uspeti da osvoji Sofiju? Hoće li je videti kako ponovo svira, samo za njega, sedeći za klavirom, s pogledom na okean? I kakav će to bolan izbor Sofija na kraju morati da napravi? 

U novom romanu Federika Moće uživaćemo u priči o uzbudljivom susretu dve izgubljene duše pune ljubavi i strasti. Slojevit i složen roman koji obeležava novu etapu u pisanju autora čije knjige čitaju milioni mladih ljudi širom sveta.

Iz istog žanra


AFTER 3

Ana Tod

Vatra i voda

Žilijet Benconi
  LETEĆI START

Devet i po nedelja

Elizabet Maknil

Luka

Jens Kristijan Grendal

Kruna od pozlaćenih kostiju

Dženifer L. Armentraut

Kraljevstvo vatre i puti

Dženifer L. Armentraut

AFTER 7

Ana Tod

Devica

Radika Sangani

Misija Zaborav

Marija Duenjas

Prava propast

Džejmi Makgvajer

Velika iskušenja

Žilijet Benconi

Vreme ljubavi

Žilijet Benconi

Maskarada

Biljana Lukić

Bolje nam je zajedno

Šila O'Flanagan