Čovek koji nije želeo da voli


Autor: Federiko Moća

Žanr: LJUBAVNI ROMANI


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 416
Štampa Crno bela

Opis: Čovek koji nije želeo da voli, Federiko Moća


Tankredi je muškarac iz snova: poseduje ostrvo na Fidžiju, predivne vile po celom svetu, privatne avione i neodoljivu privlačnost. Pre ili kasnije, sve žene pokleknu pred njegovim šarmom. Ali on ne uspeva da zaboravi ljubavnu ranu iz prošlosti koja ga je zauvek promenila i zbog koje mrzi sreću. On je čovek koji ne želi da voli. Sve dok u crkvi ne sretne Sofiju, nekada svetsku pijanističku nadu, a sada nastavnicu koja je prestala da svira zbog zaveta ljubavi. Dovoljan je samo jedan pogled da Tankredija očara ta žena. I da mu postane opsesija. I Sofiju je taj neznanac uzbudio, ali ona ima svoju ljubav – Andreu, i ta ljubav je večna... 
Ali može li jedna žena da se suprotstavi strasti koja ne poznaje granice, osećanjima koja iznenada navru u njen život i poljuljaju joj sva dotadašnja uverenja? Tankredi misli da možda postoji način da je osvoji i odlučuje da ga u tom naumu ništa neće zaustaviti. 
Hoće li Tankredi uspeti da osvoji Sofiju? Hoće li je videti kako ponovo svira, samo za njega, sedeći za klavirom, s pogledom na okean? I kakav će to bolan izbor Sofija na kraju morati da napravi? 

U novom romanu Federika Moće uživaćemo u priči o uzbudljivom susretu dve izgubljene duše pune ljubavi i strasti. Slojevit i složen roman koji obeležava novu etapu u pisanju autora čije knjige čitaju milioni mladih ljudi širom sveta.

Iz istog žanra


Ostani uz mene

Šila O'Flanagan

Noćni cirkus

Erin Morgenstern

Noć mi te duguje

Vanja Čobanov

Ti si opsesija

Federiko Moća

Negde u vremenu

Ričard Metison

Luka

Jens Kristijan Grendal

AFTER 7

Ana Tod

AFTER 6

Ana Tod

Zamka za Katarinu

Žilijet Benconi

Ostrvo

Viktorija Hislop

Ljubav na prvi pogled

Žilijet Benconi

Ja, Arno

Žilijet Benconi

Prava propast

Džejmi Makgvajer