Seksualni život moje ujne

Seksualni život moje ujne


Autor: Mejvis Čik

Žanr: POPULARNA BELETRISTIKA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 314
Štampa Crno bela

Opis: Seksualni život moje ujne, Mejvis Čik


Divan dom, divan muž, divna porodica: osim zavisti svoje nezadovoljne sestre, sve je u Dilisinom životu divno. Sve dok na železničkoj stanici ne sretne muškarca koji je takođe – divan. 
Dok srlja ka svojoj propasti ili slobodi, otkriva da je prevara deo sudbine, i kad se kratki susret pretvori u niske strasti, pravi izbor, poput same istine, retko je bez mrlja i nikad jednostavan...

Seksualni život moje ujne je uzbudljiv roman o stvarima koje je iz korena sam život promenio, ali i potresna priča o stvarima koje menjaju život. To je sjajna, dinamična ispovest o iskušenjima preljube i, istovremeno, klupko porodičnih tajni koje se raspliće na dramatičan način. 


„Ova je knjiga daleko više od uobičajene romantične komedije... Mejvis Čik je zaista domišljata spisateljica koja ume da vas natera da se naglas smejete... Ona stvara realne, trodimenzionalne likove, čije motive razumete i do čijih osećanja vam je stalo.” 
Daily Mail

„Energične, inteligentne i zasnovane na zdravom razumu, pronicljive društvene komedije Mejvis Čik ističu zamke ljubavi, seksa i protivrečnu zbrku koja predstavlja ženu.” 
Independent

Iz istog žanra