Dijeta Južne obale

Dijeta Južne obale


Autor: dr Artur Agatston

Žanr: DIJETE I ZDRAV ŽIVOT


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 344
Štampa Crno bela

Opis: Dijeta Južne obale, dr Artur Agatston


Artur Agatston, doktor kardiologije, godinama je molio svoje pacijente da izmršave za dobrobit njihovog srca, ali svaka dijeta bila je ili suviše komplikovana za držanje ili suviše restriktivna. Neke od njih su bile stvarno opasne. Izgledalo je da niko ne može izdržati režim ishrane koji je siromašan mastima duže vreme. A dijeta je beskorisna ako ne možete da je izdržite. Zato je dr Agatston razvio sopstvenu dijetu.

Dijeta Južne obale nije komplikovana i ne zahteva od vas da gladujete. Uživaćete u normalnim porcijama mesa i ribe. Ješćete takođe i jaja, sir, koštunjavo voće i povrće. Užine su obavezne. Naučićete kako da izbegnete loše ugljene hidrate, kao što su belo brašno i pečeni krompir. Najbolje od svega, kako budete gubili kilograme, prvo ćete izgubiti to tvrdoglavo salo na stomaku! 

Dijeta Južne obale bez izuzetka daje izvanredne rezultate – od 4 do 7 kilograma manje u prve dve nedelje – i postala je prava senzacija u Americi. Dijetu Južne obale sa uspehom drže milioni ljudi širom sveta, a sada to možete učiniti i vi! 

Knjiga Dijeta Južne obale doživela je izdanja na svim važnijim svetskim jezicima i do sada je prodata u 11 miliona primeraka!

Od istog autora