Tril, 2. deo – Rastrzana

Autor: Amanda Hoking

Žanr: FANTASTIKA, TINEJDŽERSKA KNJIŽEVNOST

(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 304
Štampa Crno bela

Opis: Tril, 2. deo – Rastrzana, Amanda Hoking


Knjige Amande Hoking predstavljaju svojevrstan fenomen novog doba, s obzirom na to da još nijedna nije objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo „samizdat“ onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani postali su bestseleri, prodati u više od milion primeraka. 

Vendi Everli je dospela u svet za koji nije znala da postoji, okruženje koje je istovremeno zadivljuje i užasava. Otkriva da nije tek obično ljudsko biće, već princeza simpatičnih trolova naroda Tril. Vendi, međutim, beži iz trolovskog kraljevstva i vraća se u svet običnih ljudi. Taman kada je pomislila da je spoznala ko je i šta želi, počinje da je proganja Trilu suprotstavljeno pleme Vitra. Zarobljena između dva sveta, mora da odluči kakvom će se životu prikloniti. 

Rastrzana je druga knjiga trilogije Tril, serijala koji govori o trolovima, neobičnim bićima tako retko zastupljenim u književnosti.


„Svaki put kada proživljavam sudbine likova i čujem njihove glasove u sopstvenoj glavi, znam da sam pronašla dobrog pisca. A Hokingova je i više od toga, ona je izvanredna!“
Džuli Brazeal, A Tale of Many Reviews blog

„Krajnje originalna priča koja vas uvlači u sebe od samog početka.“
Goodreads.com

  •