Instrumenti smrti, 6. deo – Grad nebeske vatre

Autor: Kasandra Kler

Žanr: FANTASTIKA, DRUGI ZANIMLJIVI NASLOVI, TINEJDŽERSKA KNJIŽEVNOST

(5/5; broj glasova: 1)
Cena u knjižarama: 1.399,00 RSD
Vaša cena: 1.119,20 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 1.007,28 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Štampa Crno bela

Opis: Instrumenti smrti, 6. deo – Grad nebeske vatre, Kasandra Kler


Tama se spustila na svet Senolovaca.

Haos i uništenje razdiru divove dok se Kleri i njeni prijatelji udružuju kako bi se suprotstavili najvećem zlu pred koje su do sada stali: Klerinom rođenom bratu.

U vrtoglavoj i dugo očekivanoj završnici serijala Instrumenti smrti, Sebastijan Morgenstern je na potezu: on sistematski okreće Senolovce jedne protiv drugih. Držeći Smrtonosni pehar, on preobražava Senolovce u bića iz noćnih mora, rastura porodice i razdvaja ljubavnike, dok njegova Mračna armija neprestano raste.

Primorani na rat, Senolovci se povlače u Idris – ali čak ni čuvene demonske kule Alikantea ne mogu zadržati Sebastijana, koga na ovom svetu ništa ne može zaustaviti. A pošto su divovi zatočeni u Idrisu, ko će čuvati svet od demona?

 

Više od trideset pet miliona knjiga Kasandre Kler u prodaji je širom sveta, a njeni romani su prevedeni na više od trideset pet jezika.

 

„Serijal Instrumenti smrti nudi izmaštan svet u kojem volim da živim. Divno.“ – Stefani Majer

„Serijal Instrumenti smrti daje nam redak spoj izuzetno intrigantne i dinamične priče i brojnih digresija o unutrašnjim životima junaka do kojih nam je stalo... Ove knjige su zarazne iz vrlo dobrih razloga: pronicljive su, zabavne i epske.“  – Locus

 

  •