Tri žene

Tri žene


Autor: Mardž Pirsi

Žanr: POPULARNA BELETRISTIKA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 340
Štampa Crno bela

Opis: Tri žene, Mardž Pirsi


Postoji mesto gde se naši najgori strahovi susreću sa novim prilikama... i novom šansom da upoznamo ljubav.

Suzan Blum je u podjednakoj meri upoznala i uspeh i razočaranja. Ona je cenjeni advokat, preživela je dva braka i ima dve odrasle kćeri. Sada se susreće sa uznemirujućim dolaskom svoje nestalne starije kćerke, koja dolazi da živi pod njenim krovom. Ali tešku vest saopštavaju joj u sudnici: njenu majku, ženu legendarne samostalnosti, koja nije nikada istinski prihvatala svoju kćerku niti odobravala njene postupke, obaraju starost i bolest. I prvi put u životu potrebna joj je Suzanina pomoć.

Preplićući ljubavi tri generacije savremenih žena, majstor pripovedanja Mardž Pirsi upošljava svoj izvanredni talenat u traženju odgovora na pitanja koja nas najviše pritiskaju i sa kojima se u svakodnevnom životu susrećemo: kako da se opredelimo između sopstvenih potreba i potreba onih koje volimo? I kako da prevaziđemo naše duboke neusaglašenosti i naučimo da ponovo budemo porodica, nakon što smo toliko godina vajali svoje samostalne živote?

Nezaboravan, fascinantan i bolan roman, ispunjen mudrošću i dubokom složenošću ljubavi između tri žene u jednoj porodici.


„Mardž Pirsi drži ogledalo pred modernim životom... Tri žene je strastveno ispričana priča, nesputana i zapaljiva mešavina politike, protesta i bola.” 
Chicago Tribune

Iz istog žanra


Kvadrati trouglovi

Slobodan Tišma

Na dalekom putu

Išmael Beah
   NOVO

Figurina

Viktorija Hislop

Divne kosti

Alis Sebold

AFTER 6

Ana Tod

Oko za oko

David Lagerkranc

Ti si opsesija

Federiko Moća

Lavirint duhova 2

Karlos Ruis Safon

Palmin pirinač

Fransisko Azevedo

AFTER 3

Ana Tod

Za pet godina

Rebeka Serl

Tragalac za zlatom

Žan-Mari Gistav Le Klezio